Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně by fakt zajímalo, zda v požadovaných údajích o dotaci byla otázka, založil jste tuto firmu jenom a pouze za účelem získání dotací z evropských fondů.

3 8
možnosti

Řezníku, on ji nezaložil za účelem získání dotací, on ji měl dávno založenou a za účelem získání dotací ji z holdingu vyvedl. Takhle hloupá otázka by nenapadla opravdu ani toho nejhloupějšího pracovníka, protože historie firem žádajících o dotace, jejich minulost, hospodářské výsledky atd.jsou snadno zjistitelné.

Každou vaší poznámkou mě ujišťujete, že o věci nevíte zhola nic, jen do krve bráníte svého vůdce.

8 0
možnosti
Foto

No jo, ale pokud tam ta otázka nebyla, ztěží panu Babišovi budete dokazovat úmysl.

Jednoduše vyčlenil firmu, která svým zaměřením (podpora čápů) nespadala pod hlavní činnost Agrofertu, což je možné a může být i účelné a zcela asi legální. A jako taková snad Čapí hnízdo si mohlo požádat o skromný příspěvek na výstylku.

1 1
možnosti

Jistě, Řezníku, Vám asi budu soukromě přezdívat "úmysl", jelikož po sté opakujete ten stejný nesmysl. On tu firmu vyvedl z holdingu zcela neúmyslně, neúmyslně ji přepsal na příbuzné a zcela neúmyslně zakryl vlastnickou strukturu a by nebylo patrné, že ta firma byla odjakživa jeho. To je prostě neúmysl jako řemen.;-D

̈

Víc k vašim výplodům nemám, snad jen, že je štěstí, že VY nebo MY nikomu nic dokazovat nebudeme, protože od toho je tady Policie.

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik