Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miroslave karma a na rozdíl od fotbalu s tebou souhlasím...:-P:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vláďo, fotbal budeme řešit na Vysmátém létě. :-)

0 0
možnosti

Autore, ohledně vaší školy a učliště. Byl jste v obou případech v SSM?

0 4
možnosti

P64a93v94e17l 96V58é63b66r

15. 5. 2022 15:39

jste natolik stár, abyste pamatoval srpen 1968?

2 1
možnosti

R^ Můžeme jen doufat, že vedle evidentně psychicky nemocného Putina je ve vedení Ruska ještě pár soudných lidí, kterým záleží na vlastním životě a přežití ruského národa.

9 0
možnosti
Foto

R^I ,,chronologicky" dost dobrý. A jak pravil K.Sch., vona ta vzájemná inklinace mezi Moskvou a Berlínem je tak nějak i až historicky dána. Vypadá to na až Moebiovu pásku - kruh. Kdo, zda, kdy a jak jej přeruší, a pokud vůbec, to těžko predikovat. Svět je poněkud větší, a netvoří jej jenom ,,nějakej" stát, či kontinent.

1 1
možnosti
Foto

Mínus za palec?. Či za bonmot, vyslovený K.Sch.? Či, že by, za Moebiův kruh?;-)

1 0
možnosti
Foto

Anglický básník J.D. v 17. století napsal báseň, jejíž částí jsou verše :"Žádný člověk není ostrov sám pro sebe; každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj : smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě." Jeden hlupák se v případě vraždění na Ukrajině raduje z úspěchu jedné strany, jiný z úspěchu druhé. Myslící jedinec se nad žádnou válkou radovat nemůže, protože všechny jsou jen nekonečnými příklady hlouposti lidstva.

3 4
možnosti

Můžu radit - V SSSR jsem byl a tanky 1968 viděl taky. V tehdejším Svazu klasika. Vlajky, Lenin, srpy a další propagační voloviny. Zcela nevkusné, no já to bral. Jako daň doby, prostě něco si vyvěšují a tak my taky. Ta známá dualita - Něco se mluví doma, něco na pracovišti. Pořád jsem to bral jako úlitbu - hru.

Na webu se objevuje trefný názor. To byla hra komunistů a jejich přiblblé ideologie. Komunisté již v Rusku nemají vliv. Můj dojem? Je to horší! Ve vedení se projevují stejné pohledy, jako měl Adolf. Jsme národem vyvoleným a tak zachraňujeme. Vůbec neútočíme, nenapadáme - Pomáháme ke spasení. To, že máme mizernou životní úroveň? Tio je dobře - důkaz, že jsme se rozdali. Aby se vám vedlo lépe. A vy si toho nevážíte ... !

Stalin se uchýlil k církvi, v době vrcholné nouze - Už jde o vše. O zemi a holý života. To, jak Kirill podporuje Putina, je novum,. Už se zachraňuje celý svět! A zachrání se tak, že na lidském životě nezáleží. Výroky, poslanců, Medveděva, Lavrova - Denacifikovat Polsko, do 20 minut vymazat světové metropole - Ukrajinu neuznávat. Proboha, co to je? Šíleným komunistům se ještě dalo rozumět. Dnešním představitelům Kremlu? Adolf a Josífkem Gobbelsů, by se nestačil divit ! ... :-)

17 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik