Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S velkým potěšením jsem dal karmu, protože velmi podobné dojmy jsem před chvílí popsal v komentáři pod blogem níže. I já tento zcela nesmyslný, nevyvážený a jinými než právními a morálními důvody motivovaný trest, považují za nehorázný a nepřijatelný. Vnímám ho jako trest za drzost a neomalenost vyhrát nad takovým klubem a trest všem Čechům za domnělý rasismus a drzou pýchu s níž chtějí být kluby z východu srovnatelnými, dokonce i lepšímu hráči. Tímto výrokem se, podle mne, orgány UEFA zbavují zbytků svého kreditu a zabředají do slizu zbytnělé a atrofované korektnosti naruby a převráceného rasismu.

2 0
možnosti
JS

Tak mužstva ze střední a východní Evropy jsou určitě nevítaná, jakmile se nějaké probojuje výš tak nastoupí rozhodčí. Rozhodnutí UEFA mafie nepřekvapilo, ale co mne překvapuje jsou souhlasná stanoviska současných novodobých Bilaků a potencionálních kolaborantů. Nic pěkného si asi nezasloužíme.

5 0
možnosti
SB

Já bych směrem k těm panákům v UEFA jen rád řekl, že oni mají své domovy ve vlekoměstech západní Evropy. Mají tam své vily, své rodiny, své firmy, své garáže, své automobily, své zájmy.

A jestliže nyní Kúdelu obětují černého rasismu vůči bílým lidem, tak v první fázi poškodí Kúdelu, Slavii a český národní tým,který bude muset postrádat Kúdelu i na mistrovství Evropy, ale ono to bude pokračovat. Až věčně nespokojení migranti budou dělat kůlničku na dříví právě z těch velkoměst, kde nyní bydlí tihle panáci z UEFA, až právě děti těchto funkcionářů budou pociťovat následky, tak jedním z mnoha důvodů takového stavu bude právě tohle jejich rozhodnutí.

Dnes semleli oni Kúdelu, zítra migranti semelou jejich rodiny.

15 0
možnosti
JJ

Spravne by Cesi ted meli semlit panaky z UEFA a necekat az to za ne udela nekdo jiny.

1 0
možnosti
MH

Já bych trest pro Kúdelu i zkousnul, kdyby Kamara dostal trest v podobné výši, přece plánovaná odveta se nemůže tolerovat.

Nejvíce mě štve že v celém kontextu zaniká "pokuta" pro Rangers. Kdyby se to celé odehrálo obráceně v Praze, tak Slavia dostane trest v řádech milionů eur a rok dva bez pohárů.

8 0
možnosti
Foto

Pane autore, UEFA je soukromá organizace, ne justiční orgán, proto Vaše odvolávání se na justiční pravidlo (které samo o sobě se moc nepoužívá, viz Petr Kramný) není na místě.

1 5
možnosti
Foto

Aniž bych to jakkoliv spojoval s causou p. Kramného, podobnou hloupost může napsat jen anarchista ignorující základní práva, nebo pokrytec.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
JJ

A pak by kazdy Brit v Praze mel dostat za Kudelu a UEFU dostat ihned po rypaku.

3 0
možnosti
PK

Je to tak, východoevropan (jedno zda ze střední Evr.) musel dostat na zadnici, vše podepisuji a poslední odstavec to korunuje....R^R^R^

17 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik