Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém těch investorů je v tom, že investovali velice špatně. Ale bránit se tím, že do toho investovali hodně peněz, je nanic. To je to samé, jako když měli Nedobylovi všechny peníze uložené do akcií nějaké rozvojové banky, a ta krachla při pádu vídeňské burzy. Neměli nic a začali rozprodávat to, co nějakou hodnotu mělo. Jo kapitalismus je sice sviňa, ale platí tu padni komu padni. O tom, že je případ starý jak naše republika (ta nová, bez Slovenska) a že je v něm namočeno hodně lidí, od Klause s jeho abolicí, přes Zemana s jeho slavným Šloufem až po Babiše, který by bez Zemana premiérem nebyl (Drahoš by ho rozhodně premiérem nejmenoval), nelze pochybovat. Rovněž tak nelze pochybovat, že pokud náš drahý stát nenajde rychle nějaké přijatelné řešení pro ty bezmocné a dnes již staré obyvatele těchto domů, tak se zatřese země a dnešní polistopadová garnitura s ní. Jak to říkal Klaus - o peníze jde přeci až na prvním místě.

1 0
možnosti
DT

Tak trochu mi to připomíná to o sousedově chcíplé koze.

Oni mají domy, neřádi, jen ať je hezky skřípnou a vezmou jim je.

To, že ve skutečnosti tihle lidé nikoho neokradli, ale sami byli už dvakrát okradeni, ty ostatní nezajímá. Něco mají, tak ať jim to vezmou! O tom, že by měl ty peníze vrátit skutečný zloděj - zatím ani slovo.

0 2
možnosti
PK

Však ať to vrátí skutečný zloděj. Však ať se ukradené peníze dohledají. Však ať si tam začnou legálně bydlet. Však ať jsou uspokojeni i ostatní okradení, kteří nepostavili. Přeji jim jen to nej. Nikoli ale z našich daní. Tohle není o závisti. Tohle není o tom, přát někomu něco špatného. Tohle je pouze o tom, že ani ti chudáci nejsou nadlidé a tak, jako my ostatní, se prostě mají a musí řídit literou zákona.

2 0
možnosti
PK

Naprostý souhlas. Okradených lidí v této zemi je spousty a nikdy jim v ničem stát ani soudy nepomohli. Nechápu, proč právě zde by se něco mělo dotovat z našich daní. Máte karmu a díky za názor, který je podobný mému. Už jsem si v různých diskuzích na toto téma připadal jako asociál, byť je mi těch lidí nesmírně líto a jejich situaci jim ani v nejmenším nezávidím. Bohužel jsem ale proti tomu, aby se v této věci angažoval stát.

1 0
možnosti
VH

To víte, že to vyřeší z našich peněz. Nemůže je přece pár dní před komunálními (a senátními) volbami vystěhovat. Je přece Dobroděj.

2 0
možnosti
Foto

Krajně nemorální....?To jistě záleží na uhlu pohledu,ostatní podvedení v kauze H systému to asi tak nevidí,s porovnáním jak dopadli oni.Až na tuto poznámku,která poněkud degraduje co jste napsal se dá s ostatním souhlasit.Zeman a Babiš si poněkud naběhli.To co na první pohled vypadalo jasně "nespravedlivě" vypadá již po někud jinak....;-)

0 0
možnosti
Foto

Uznávám připomínku, lehce jsem tuto část věty modifikoval.

0 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Konečně zde někdo dokázal napsat stručný a přitom opravdu věcný blog bez nesmyslných řečí o zlých soudcích.

4 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik