Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČSSD z plného srdce přeji, aby v dalších volbách skončila pod 5%. Tahle politická strana naší zemi potopila již jednou v roce 1948, kdy dostala do vlády komunistickou sběř. Teď ji opět podporují a opět se budeme díky ČSSD sunout do chomoutu bolševismu a Ruska.

4 0
možnosti

Přát můžete co chcete, ovšem důležitá je skutečnost.

0 1
možnosti
Foto

V podstatě souhlas. Zrovna poslouchám zprávy - Babiš nepůjde na Hrad s nominací Pocheho na ministra.

Jestli ještě Hamáček snese tuto skutečnost - ať jde do .... Socani jsou opravdu jen k smíchu !!!!:-).

Pocheho kvality neznám , ale přece jen , když už ho socani nominovali , nemá Babiš do toho co mluvit. Jestli je tedy chce v koalici.:-(

4 0
možnosti

To už je teď zhruba tak důležité jako osud Medveděva v Rusku. ČSSD je na straně nepřítele národa. ̈

Jinak Poche je člen známé korupční trojky Březina - Hulínský - Poche.

2 0
možnosti

Vzestup pravicových vlád a návrat do minulosti. To si skutečně nepřeji. Jen doufám,že po AB přijde něco lepšího, než zde bylo do jeho panování.

0 6
možnosti

Koukám že máte skoro stejné mínusáře jako já a dokonce a to je nejsmutnější včetně autora který kromě mínusu nedokáže v diskuzi svůj názor obhajovat argumenty takže se logicky nabízí otázka k čemu to vlastně píše. Ale jen ať si poslouží, na mě už mínusy neplatí poněvadž sám jsem z tím naprosto nesmyslným hodnocením skončil.

A ohledně té dle autora "spasitelské" pravice? Myslím že to jak úžasně "pracovala" jsme všichni viděli u obou Topolánkových ale především u té Nečasovy hrůzovlády.

Hezký den především všem těm kteří svůj názor dokáží obhajovat argumenty a nikoli hloupým hodnocením.

0 1
možnosti

"...snad konečně se vzestupem pravicových a středových stran"

Jen by mě zajímalo které. ODS s naprosto nevýrazným Fialou a naprosto neschopnou Udženija v čele by zůstala v případě předčasných voleb zhruba na tom samém, ještě horší ťopáci s mezi lidmi "oblíbeným" Kalouskem který tu partaj dále defakto vede a jejíž jediným programem je v současnosti antibabiš a poklonkování američanům úplně ve všem, by byla vůbec ráda kdyby tam vůbec prolezla a korouhvičky z KDU-ČSL asi nemá smysl komentovat vůbec ale ohledně toho "vzestupu" pro ně platí úplně to samé.

0 6
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik