Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne Babiš není strůjcem permanentní krize! Strůjcem jsou ti, kteří nedokáží reagovat na nastalou situaci. Praskne vám v paneláku vodovodní trubka a všichni, kteří mají přístup k hlavnímu uzávěru křičí zastavte tu vodu. Kde tu byl nějaký parlamentní, byť jen pokus, něco udělat? Vždyť Babiš má jen 30 % a to je méně než 70%. Jde rozpustit sněmovnu, měnit ústavu, pokusit se o něco, na čem by se strany trochu odhalily - zda někteří antikomunisté nejsou ještě větší komunisté a antipopulisté nejsou ještě větší populisté. Zapracovat na svých preferencích do dalších voleb. Ne, to nejde, čeká se na komunální volby, volby do senátu ale ty jen potvrdí současný stav.

2 1
možnosti

Autorovi by jisté pomohlo, když by na chvíli vstal od stolu a šel se projít na čerstvý vzduch.

5 2
možnosti
Foto

Dá se předpokládat, že spousta poslanců v politické divizi Agrofertu naletěla na marketingové oblbování vůdce ANO a do politiky původně šli s dobrým úmyslem něco změnit. To samé platí i o voličích. Teď se musejí ti chytřejší chytit za nos když vidí, že jsou jen stafáž na cestě k větším ziskům a moci velitele. A také k politické cestě do pekel - tedy směrem ke konci tradiční evropské parlamentní demokracie.

1 1
možnosti
Foto

;-) Autor je štˇastný člověk, má jasného viníka;-)

4 3
možnosti
Foto

P.S.:,,Kdo si plete politiku s moralizováním a politickou stranu s misijním sborem, ten úplně popírá pravý fundament politiky, tedy hájení a aktivní prosazování skupinových zájmů ve společnosti, ať sociálních, profesních, věkových či jiných.!!;-)

3 3
možnosti

J48i81ř31í 11F93o74g66e44l

19. 4. 2018 9:38

By mě zajímalo, kde autor vidí tu krizi.....

5 2
možnosti
Foto

Můžete oprávněně psát, že se nemáme špatně, ale nevidět politický a morální problém je smutné.

5 2
možnosti
Foto

Kéž by to bylo tak snadné jak píšete, kéž by aspoň část z 18% spěla k prozření.. Leč zkušenosti z let minulých a ne zase tolik vzdálených říká, že lpění na svých názorových pozicích, byť by bylo sebe nesmyslnější je národním charakteristickým rysem a uznat pomýlení je téměř nemyslitelné.

Proto, ač se mi vaše představa a nástin velmi líbí, nevěřím v náhle osvícení moudrostí a rozumem. I proto má firma ANO dostatečný potenciál k setrvání na svých pozicích, zejména díky podpoře síly stáda nepříliš moudrých příznivců.

3 2
možnosti
Foto

Děkuji za vstřícná slova. Bohužel je to zejména o dostatku rozumu a hlavně informací. Ale i za bolševiků jsem byl vždy optimista a asi zůstanu. Přesto si nejsem jistý, zda na nějaký čas nebudeme muset s nostalgií vzpomínat na ty ne všeobecně oblíbené vládnoucí demokratické strany (od r. 1992).

1 3
možnosti

Taky se těším,až se vrátí premiérka Nagyová se svými loupežníky.To nastane zase ráj na zemi a budeme mít konečně klid na práci.

6 3
možnosti
Foto

Tak Nagyová už se nikdy nemůže vrátit. Pouze snad druhá mladá paní Nečasová.

2 0
možnosti

Jsme ateistický národ a přitom věříme tak rádi ! Zbytečné uvádět plejádu - od ODA, KSČ - KSČm přes VV Bártu, SPD a Jehovisty ANO. Společným znakem je, že přijdou zaujmou - pak se rozpadnou. Zbylí protagonisté jsou bohatšímiu, než-li před založením. I novum - Bárta se soudil potom - Babiš už , prakticky při tom ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Shodneme se snad na tom, že Kalousek nedokázal zabránit, aby v jednom jediném roce za jeho ministrování deficit státního rozpočtu nedosáhl rekordní výše 200 mld. korun.

K tomu dodávám, že k tomu sám přispěl a musel přispět aktivně zatížením ekonomiky Topolánkovým batohem.

5 2
možnosti
Foto

Rv A jak z toho ven? Kritiku bez řešení umí i každý z těch 3/4 obyvatel naší zemičky.

4 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik