Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J85a70n 71R13á26ž

10. 2. 2018 18:15

Může mi prosím někdo z kritiků Soukupa vysvětlit, proč nemůže majitel soukromé televize dát najevo sympatie k Zemanovi? TV Barandov není veřejnoprávní medium a nežije z koncesionářských poplatků, tudíž nemusí hlásat politicky neutrální názory (což ČT samozřejmě dělá). Jako všechny soukromé media na světě vyjadřuje i TV Barandov politické názory a postoje svého majitele. Jediným arbitrem kvality toho, co tato TV vysílá, když neporušuje zákon, je sledovanost.

Mimochodem: V licenčních podmínkách pro soukromé televize není podmínka, že její zpravodajství nebo publicistika musí být politicky neutrální.

4 1
možnosti

Ale muze, ale nesmi se divit, ze to lide videt nechteji.

1 0
možnosti

Nedávno někdo napsal na FCB takovou poznámku, která mě zaujala - a sice, že rudí voliči Zemana a sekty ANO se vesměs nechávají fotit na profilové fotky s psíčkem na klíně. No a jak jsem si toho začala všímat, tak koukám, že ono je to fakt pravda;-D

3 2
možnosti
Foto

Tak, to je tedy opravdu vtipné. Ale na mě to neplatí. Je to fenka. Eli. "Trochu" přerostlý jorkšír.

1 1
možnosti
Foto

Každopádně je Soukup nestrannější než Moravec.

6 1
možnosti
Foto

Není pravdou, že by TV Barrandov zvýhodňovala Zemana v jeho předvolebním klání.

Pravdou je, že TV Barrandov Zemana přímo podporovala a jeho protikandidáty kritizovala a napadala.

A navíc si její majitel hraje na moderátora a velmi diletantsky šíří demagogii.

To vše je trestuhodné.

Jen nevím, co víc. :-)

5 1
možnosti
Foto

A znáte, pane Machačku, nějaký důvod, proč by soukromá televizní stanice neměla podporovat nějakého politika dle vlastního výběru?

4 3
možnosti

Srovnáváte nesrovnatelné a pokud vím a to je hlavní, TV Barandov je soukromá tv, ne veřejnoprávní a o tom to je.Jak můžete očekávat stejnou kvalitu od v zásadě dvou zcela odlišných subjektů? A nepočítejte s tím, že sledovanost bude klesat, Čt se nemění a pokud vím, preferuje také pouze část pol. spektra ve svých pořadech.

8 1
možnosti

Barrandov dal alespoň prezidentovi příležitost dokázat, že není takový idiot, jak ho imrvére líčí veřejnoprávní média. Moderátora Soukupa mám taky občas plný zuby, ale zas tak daleko jsem neklesl, abych proto adoroval Moravce, Fridrichovou a spol :-)

7 6
možnosti
Foto

Soukupa je třeba vždy odfiltrovat.

1 0
možnosti
Foto

Slušné chování a respekt k hostům nelze považovat za nevyváženost, ba právě naopak. Jaká to úleva po povýšeneclém mentorování a mediálních podrazech ČT ! A když se navíc kandidát bojí konkurence tak, že ani do diskuse nepřijde, je to věc nevídaná - jakou loutku to vlastně kmotrové nastrčili do čela Kaváírny ? Není divu, že to dopadlo krachem.

10 6
možnosti
Foto

To je pravda. Prezident Zeman do diskusí před prvním kolem volby nechodil. Ale že to označíte za nevídané a pana prezidenta za loutku, to si myslím, že netřeba. Prostě vyhrál volby, tak to akceptujme.

4 0
možnosti
Foto

Ne nadarmo se té televizi přezdívá TV Zemanov. A že p. Soukupa někdo klepně přes prsty? Dovolte abych se zasmál. Nějaká pokuta, která bude pro čínsko-ruské přátele něco jako malé pivo.

5 0
možnosti
Foto

Oni místo pokut posílají piva? A dokonce malá? Tak, to je urážka.

A kdo, pane Flaško, tu pivní pokutu uděluje? Poučte prosím mě nepoučeného.

2 1
možnosti

Bohužel s Vámi nesouhlasím jako povinně přispívající koncesionář , programy na ČT kromě dvojky nic moc, pan Moravec je sice dobrý moderátor, nicméně na veřejném kanálu bych uvítal více nestrannosti a nadstranickosti. Jsou tam jistě i lepší jako je J.Železný.

Co se týče Barrandova, pana Soukupa neuznávám za dobrého moderátora, měl by mít nějakého dobrého mediálního poradce, aby mu předvedl, jak pracovat například s rukami a co se týče programu,,,je to privátní TV, žije z reklamy, tak ať si tam zve koho chce a vyváženost pořadů a hostů je jen na ní.

3 1
možnosti

Mýlíte se. Ani soukromá televize si nemůže dělat co chce. K zahájení vysílání potřebuje získat licenci, a tu získá pouze v případě, že se zaváže dodržovat podmínky, které z udělení licence vyplývají.

Že tyto podmínky televize Barrandov soustavně porušuje si cvrlikají i vrabci na střeše.

3 2
možnosti

TV Barrandov je jen takový protipól ČT, tedy názorového proudu, který na ČT chybí. Rozdíl je jen v tom, že to první si financuje pan Soukup sám, zatímco to druhé musí skoro všichni. Teda kromě mě, já si brainwashing platit nehodlám.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS