Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stačilo napsat nemám p. Babiše rád a ušetřil jste si zbytečnou práci s vymýšlením textu, který mně a mnohým dalším stejně nestál za přečtení.

3 6
možnosti
Foto

I34v25a61n 15M22a65r41e61k

16. 12. 2017 9:50

No a o kom je vlastně řeč p.Šabatko? V parlamentu ani v senátu jsem nikoho takového jména nenašel . . . . . . . A nyní něco ze Švejka : "Vy prý jste prohlašoval . . . . . .Nemýlíte se ? " 8-o Rv

3 9
možnosti

Vy jste Šabatka ombudsmanka v přestrojení?;-D Pak bych toho pana Koblihu a Hrabiše chápal;-D

3 7
možnosti

Vašemu příspěvku vůbec nerozumím. Jak s tím souvisí Šabatová?8-o8-o Aaa vidím, že Mare-k-u vám to plusuje, tak tím se vše vysvětluje, tam smysl nemá cenu hledat;-D

3 2
možnosti

K verdiktu ÚS - Být A.Babišem, tak se neraduji ! Nejenom 3 + 4 vlna je v rukou znovuhlasující sněmovny - jde o tkz. mikroúpravy (RČ aj.). Pokud hlasování neprojde, může se dotknout i stávající 1 + 2 vlny. EET tak nebudou zrušeny, ale ani schváleny ! Být prodejcem přístrojů + dat - tak by mi bylo úzko ! Mj., to vše díky aroganci a amaterismu kontrukterů vlajkové lodi - Volám, zaplaťbůh - teď si to užijte zase vy! :-)

4 2
možnosti

Bureš chce makať a ÚS mu do toho hází vidle.

Také si myslíte, že se na Lžidnes chystá nějaký článek o těch pěti soudcích, aby příště věděli jak se chovat? A co kleknout na někoho z rodiny? To za bolševika zabíralo spolehlivě.

3 5
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik