Diskuse

Agrofert půjde před soud?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už aby Babiš doANOnoval, než jeho urputné snažení vyvrcholí v katastrofu. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Kdybyste znal minulost Babiše, tak byste si nemohl myslet,že Babiš jde napravovat kulturu v politice, ale věděl byste, že jde do politiky si nahrabat.

7 0
možnosti
Foto

Kauza Čapí hnízdo snad byla ale založena dávno před vstupem AB do politiky.

0 1
možnosti

Babišovo ANO je momentálně zářivá kometa na politickém nebi a to jen díky přitažlivým Babišovým slibům našim občanům před minulými volbami. Mnozí jim věří dodnes, ale vždy praktická činnost ukáže co jsou zač. Takových zářivých komet už zde bylo několik a po kratičké nebo nedlouhé době opět zapadly. Začít s jejich vyjmenováním můžeme třeba u SPR-RSČ M. Sládka a končit u Úsvitu T. Okamury.

6 0
možnosti

AB, podle policie řídil a koordinoval kroky osob, a to zcela vědomě a s dokonalou znalostí všech skutečností, s cílem získat neoprávněně finanční prostředky z dotace ROP střední Čechy na výstavbu farmy Čapí hnízdo. Jde o dceru z prvního manželství Adrianu Bobekovou, jeho současnou manželku Moniku, rozenou Herodesovou a jejího bratra Martina Herodese. Faltýnek je jako účastník podezřelý z toho, že usnadnil nebo umožnil spáchání daných trestných činů . Tedy, uvidí se, právníci mají cvičení a chystají se na manévry ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Mně by fakt zajímalo, zda v požadovaných údajích o dotaci byla otázka, založil jste tuto firmu jenom a pouze za účelem získání dotací z evropských fondů.

3 8
možnosti

Řezníku, on ji nezaložil za účelem získání dotací, on ji měl dávno založenou a za účelem získání dotací ji z holdingu vyvedl. Takhle hloupá otázka by nenapadla opravdu ani toho nejhloupějšího pracovníka, protože historie firem žádajících o dotace, jejich minulost, hospodářské výsledky atd.jsou snadno zjistitelné.

Každou vaší poznámkou mě ujišťujete, že o věci nevíte zhola nic, jen do krve bráníte svého vůdce.

8 0
možnosti